Gela
Gela
Allegria
Allegria
Xena
Xena
Alexa
Alexa
Troy
Troy
(Un)labeled is een serie beauty foto’s van diverse modellen waarbij ik alle labels wil loslaten en de modellen in hun kracht en schoonheid wil tonen. We plakken (on)bewust labels op elkaar én onszelf waarmee we juist van elkaar gedistantieerd raken. In mijn beelden wil ik een oordeelvrije zone creëren en diversiteit vieren.
In mijn serie laat ik een diversiteit aan modellen zien. Door middel van licht, uitsnede en standpunt wil ik op een subtiele manier spelen met een vorm van anonimiteit. Ik wil aannames wegnemen en de kijker zelf de ruimte geven om in te vullen hoe zij de persoon op de foto zien. Sommige personen die make-up dragen in het dagelijks leven of in hun vrije tijd, krijgen hier commentaar over. Ik wil deze mensen een podium geven door middel van mijn beelden. Door de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn scriptie over diversiteit in de modewereld, ben ik mij ervan bewust hoe belangrijk het is om een bijdrage te leveren aan dit onderwerp. Of het model een man, vrouw of non-binair is, homoseksueel of aseksueel: het maakt allemaal niet uit. In deze beelden gaat het om de schoonheid en kracht die ik zie in de modellen, benadrukt met prachtige, knallende make-up. 
English
"(Un)labeled is a series of beauty photos of various models in which I want to let go of all labels and show the models in their strength and beauty. We (un)consciously stick labels on each other and ourselves, which actually distances us from each other. With my images I want to create a judgment-free zone and celebrate diversity."
​​​​​​​